Politica Confidentialitate

AlbumdeFamilie.ro constituie un proiect initiat cu sprijinul SC EVOLUTICA SRL. Drepturile de autor asupra materialului continut in cadrul domeniului AlbumdeFamilie.ro apartin SC EVOLUTICA SRL.

AlbumdeFamilie.ro nu isi asuma rasponsabilitatea in cazul incalcarii drepturilor de autor si/sau a drepturilor conexe de catre unul sau mai multi utilizatori inscrisi in bazele de date online ale http://www.albumdefamilie.ro.

I. Informatii personale

I.1. Colectare

Informatii de tipul: nume complet, adresa, localitate, judet, cod postal, adresa de e-mail sunt colectate de catre AlbumdeFamilie.ro si nu vor fi transmise altor terti decat la solicitarea explicita a utilizatorului.

Informatii de tipul: adresa IP, program de navigare Web utilizat, numele domeniului referent, orele de acces si durata totala a prezentei in cadrul locatiei Web http://www.albumdefamilie.ro sunt inregistrate in mod automat in bazele de date si sunt utilizate pentru imbunatatirea serviciilor furnizate de AlbumdeFamilie.ro, fara afisare catre o terta persoana fizica sau juridica, exceptand personalul EVOLUTICA SRL si cel al domeniului Organic. Astfel de informatii nu sunt utilizate in scop publicitar.

I.2. Utilizare

AlbumdeFamilie.ro utilizeaza informatiile descrise in cadrul alineatului I.1. pentru:

  • imbunatatirea serviciilor oferite vizitatorilor si utilizatorilor AlbumdeFamilie.ro;
  • structurarea domeniului Web alocat proiectului AlbumdeFamilie.ro;
  • realizarea de statistici online periodice.

Informatiile personale cuprinse in cadrul AlbumdeFamilie.ro pot fi dezvaluite catre reprezentanti ai organelor legislative românesti in cazul in care: se solicita astfel de date in vederea aplicarii de dispozitii legale sau hotariri ale instantelor judecatoresti, personalul AlbumdeFamilie.ro este instiintat sau se autosesizeaza asupra incalcarii drepturilor de autor in vigoare si/sau se necesita protejarea drepturilor in proprietatea SC EVOLUTICA SRL.

Informatiile personale cuprinse in cadrul AlbumdeFamilie.ro pot fi dezvaluite catre reprezentanti ai companiilor ce ofera servicii de acces Internet, in cazul in care se semnaleaza incalcari ale alineatului V.2. din cadrul Termenilor de Folosire a materialului afisat in cadrul domeniului Web http://www.albumdefamilie.ro .

I.3. Control

Inregistrarea in cadrul domeniului Web al AlbumdeFamilie.ro presupune garantarea confidentialitatii informatiilor personale ale utilizatorilor si vizitatorilor AlbumdeFamilie.ro. Astfel de date pot fi furnizate catre persoane terte numai cu acordul utilizatorilor AlbumdeFamilie.ro, conform prevederilor mentionate anterior in cadrul acestui document.

II. Valabilitatea Notei de Confidentialitate pentru domeniul Web AlbumdeFamilie.ro

Prezenta Nota de Confidentialitate are o perioada de valabilitate nedeterminata.

III. Informatii suplimentare

Informatii suplimentare despre Nota de Confidentialitate acordata utilizatorilor si vizitatorilor domeniul Web AlbumdeFamilie.ro pot fi obtinute prin intermediul adreselor afisate in cadrul sectiunii contact.