Mesaje in Cartea de Oaspeti

mircea_pavel spune:

2011-07-11 05:47:14

Concursul lunii Iunie - Animalutze

Locul 1 : "Catelus" http://albumdefamilie.ro/poze/65094_f8cafba6/
Locul 2 :"transhumanta" http://albumdefamilie.ro/poze/65033_c164729e/
Locul 3 :"Animale !!! (poza 45)" http://albumdefamilie.ro/poze/47371_991167de/

coupex spune:

2011-06-03 11:43:50

Chiar daca sunt numai 4 fotografii si calitatea nu e foarte buna totusi trebuie sa ii votam ptr. ca au participat si s-au implicat.
Eu votez
locul 1: "unqzz" ptr. ca fotografia lui arata o floare de primavara.
locul 2: "vio_68"
locul 3: "licurici34"

Va multumesc!

apopida spune:

2011-06-02 19:30:52

Salut Octavian, multumesc ca m-ai ales pe mine pentru a juriza concursul lunii mai, insa, uitandu-ma pe imaginilie inscrise, respectiv cele patru, nu pot spune ca am de ales. Am sa ma si justific:

prima imagine, cea cu crengile liliachii, este supraexpusa, fara focus, trasa la intamplare, dupa cum imi pare mie, cu vreun telefon mobil. As clasa-o in coada listei

a doua, cea cu fantana, nu-mi inspira primavara, e supraexpusa si asta, si incadrata destul de strans. Culori spalacite, inadecvate pentru primavara cand toate culorile explodeaza.

a treia e aglomerata rau de tot, trasa dintr-un unghi prea jos

Cum sa zic, eu ma astept la un concurs fotografic cu tema, sa vad lucrari si facute cu cap, nu trase la intamplare, fara nici o cunostinta minima de incadrare, compozitie, expunere si asa mai departe. Poti face un clasament cu cele 4 imaigini dar el nu va fi demn de sit-ul asta. Asta e parerea mea, iar ca sa alegi o imagine din cele 4 si sa spui ca autorul e fotograf recomandat pentru o luna, nu poate aduce decat o pata neagra albumuluidefamilie.

Parerea mea este ca atunci cand lansati concursurile astea lunare, foarte oportune si de bun simt, de altfel, sa dati posibililor concurenti si cateva indicatii la ce va asteptati de la ei. Poate astfel se mai evita snapshot-urile si pozele facute cu mobilul, oricat de performant ar fi el!

Adauga mesaj

Daca doriti sa semnati in cartea de oaspeti sau sa-mi trimiteti un mesaj trebuie sa fiti logat, iar daca nu aveti cont deja inscrieti-va pentru un cont gratuit.