Feed RSS Album de Familie

Album de Familie va pune la dispozitie o modalitate alternativa de a urmari ultimele poze postate intr-o anumita categorie sau de un anumit autor. Din aceasta pagina aflati cum sa va abonati la Feed-uri RSS si aveti access la Feed-urile cu poze din principalele categorii.

Ce este un Feed RSS si ce beneficii iti ofera?

Un feed RSS este o modalitate prin care poti fi la curent cu noutatile publicate pe un site, fara a fi nevoie sa-l vizitezi. Te ajuta sa economisesti timpul pe care l-ai fi petrecut vizitand regulat acel site si iti permite sa afli mai repede stirile care te intereseaza.

Pentru a citi un feed ai nevoie de un serviciu de citire RSS. Cu un serviciu de acest tip te poti abona la mai multe feed-uri. Astfel, iti poti crea un ziar electronic propriu, in care sa citesti doar stirile despre subiectele care te intereseaza.

Cum ma abonez la un Feed RSS

Pentru a te abona la un flux (feed) RSS trebuie fie sa utilizezi un browser care are incorporat un cititor RSS: de exemplu Firefox sau Opera, fie folosind o aplicatie pe calculator (FeedReader) sau online, prin intermediul Google Reader, PageFlakes, Netvibes sau Bloglines. Paul urmator consta in copierea link-ului de pe butonul RSS in aplicatia de citire aleasa.

La ce Feed-uri RSS ma pot abona pe acest site?

Va puteti abona separat pentru fiecare membru in parte la fluxul de informatii privind ultimele lui poze adaugate oriunde vedeti butonul de mai jos. Acesta este simbolul standard pentru abonarea de tip RSS Feed.

In plus copiati va puteti alege din lista urmatoarea pentru a urmari ultimele poze adaugate pentru fiecare categorie in parte: