Tur Album de Familie

Cum poti exploata facilitatile oferite de Album de Familie? Citeste informatiile generale legate de modul de inscriere, de editarea profilului, de adaugarea/organizarea albumelor foto, de administrarea contului prin adaugare (prin invitare) sau organizare a membrilor grupurilor (poti alege sa faci publice anumite imagini doar pentru un anumit grup al caror membri ii definesti personal) si de modul de publicare a albumului personal.

Inscriere

Alege-ti un nick (pseudonim), introdu o adresa de email, parola, activeaza-ti contul prin accesarea linkului de activare din emailul trimis de catre echipa Album de Familie si beneficiezi de un spatiu 300 de MB gratuit pe care iti poti salva (si organiza) amintirile

Profil

Pentru cei dornici sa se prezinte, exista sectiunea Profil in care pot sa spuna cateva vorbe relevante despre ei – cum isi petrec timpul liber, ce loc ocupa fotografia in viata lor, cum isi desfasoara viata sociala in preajma prietenilor sau a familiei etc.

Organizare / adauga albume

Pentru a putea salva poze, trebuie, in prealabil, creat un album care sa-ti gazduiasca imaginile. Fiecare album poate fi atasat unei categorii, pentru o mai facila accesare ulterioasa. Upload-area, stergerea, publicarea imaginilor devin apoi realizabile printr-un singur click.

Adauga poze / upload fotografii

Dupa crearea unui album care sa ofere spatiul virtual necesar publicarii pozelor, urmatorul pas este upload-area lor pentru a putea fi impartasite si celorlalti membri ai comunitatii.

Familie / prieteni / comunitate

Album de Familie va ofera posibilitatea de a defini grupuri cu diferite tipuri de acces la imaginile pe care decideti sa le publicati. Puteti selecta anumita poze care sa poate fi accesate doar de membrii familiei de exemplu, lista membrilor fiind editata de fiecare utilizator in parte. Aveti posibilitatea de a trimite invitatii prietenilor, familiei etc. pentru a se alatura grupului initiat, decizia apartinand fiecarui invitat care alege daca sa accepte sau sa refuze invitatia.

Publica / Impartaseste poze si albume foto

Daca una dintre imaginile publicate in aceasta comunitate v-a impresionat in mod deosebit o puteti trimite printr-un singur click oricarei persoane aflate in lista voastra de YM sau prin email dupa completarea adresei destinatarului. In cazul in care doriti ca o anumita poza sa va invioreze blogul sau forumul, prin apasare butonului aferent va fi generat un cod pe care sa-l copiati in sursele voastre.

Album de Familie - Poze, albume foto, comunitate