Organizare/Albume: tur album de familie

Albumul a fost gandit ca unealta eficienta de organizare a imaginilor uploadate. Cu doar cateva secunde pentru a le amplasa la locul potivit si sub denumirea relevanta, te poti asigura ca nu se va pierde timp la o cautare ulterioara a imaginii. Nici tu, nici prietenii carora le vei trimite albumul nu vor avea dificultati in a gasi o imagine specifica.

Titlul Albumului Foto

Acesta trebuie sa fie relevant atat pentru posesorul lui, cat si pentru eventualii vizitatori tentati sa-l admire. Un titlu relevant garanteaza popularitatea albumului.

Descrierea Albumului

Acolo unde titlul nu este suficient de cuprinzator pentru a susrpinde intreaga valoare a albumului, informatii mai detaliate (si utile) pot fi adaugate in sectiunea de descriere.

Categoria

Fiecare album poate fi publicat in maxim 3 categorii. Alegerea lor se face, de asemenea, in functie de relevanta, pentru a facilita accesul persoanelor interesate.

Optiuni de publicare

Comunitatea AlbumdeFamilie.ro va ofera 2 optiuni de publicare. Imaginile pe care vreti sa le impartasiti tuturor vor si marcate ca Public si vor putea fi accesate de orice vizitator. Imaginile private isi vor pastra statutul prin restrictionarea accesului, acesta fiind permis doar membrilor unui grup predefinit de catre posesor (prin inserarea membrilor in doua grupuri: prieteni si familie). Acestea sunt marcate ca Privat.

Membrii Familiei Tale care apar in Album

Aceasta functie isi reflecta utilitatea la pasul de adaugare album foto, cand ti se ofera posibilitatea de a marca membrii familiei care se regasesc in el. Odata marcati acestia, ulterior exista posibilitatea de a face cautare prin albume tocmai in functie de acest criteriu.

Adauga (Upload) Poze | Vreau sa ma inregistrez acum!