Familie, comunitate: tur album de familie

AlbumdeFamilie.ro este mai mult decat un simplu site de gazduit poze. Album de Familie si-a propus sa devina o comunitate in care toti pasionatii de fotografie si de viata totodata sa-si gaseasca locul. De aceea, am introdus o serie de functii speciale tocmai pentru prietenii utilizatorilor si pentru membrii familiilor acestora, functii care ii va ajuta sa pastreze legaturile indiferent de distantele care i-ar putea separa.

Familie

AlbumdeFamilie.ro si-ar pierde din esenta daca nu ar contine functii speciale pentru membrii familiei tale. Adauga-i in lista ta, mentionand numele, data nasterii, gradul de rudenie etc. Daca la randul lor acestia au conturi proprii pe AlbumdeFamilie.ro vor beneficia de un set de drepturi speciale cu privire la pozele tale. Definirea membrilor familiei (prin simpla bifare a unei casute) mai are o functionalitate: va permite sa cautati in pozele salvate dupa acest criteriu - numele rudei selectate.

Prieteni

Aceasta categorie a fost initiata pentru a conferi drepturi sperciale persoanelor pe care le consideri apropiate: prieteni din comunitatea AlbumdeFamilie.ro sau din afara ei. Conferirea acestui statut da posibilitatea de a urmari pozele postate de prieteni, de a le downloada in dimensiune maxima si de a beneficia de alte functii special concepute pentru grupuri apropiate.

Publicare Poze, Albume Foto | Vreau sa ma inregistrez acum!