Profil: tur album de familie

Aceasta este una din sectiunile publice ale contului tau, prin urmare selecteaza cu grija informatiile la care vrei sa aiba acces vizitatorii comunitatii.

Creeaza-ti avatarul

Primul pas in construirea propriei imagini ce te va reprezenta in aceasta comunitate este alegerea avatarului. Acesta va fi vizibil atat in profil, cat si in alte sectiuni ale site-ului (oriunde vei avea activitate: la incarcarea pozelor, la crearea albumelor, atasat comentariilor postate etc.). AlbumdeFamilie.ro iti ofera un instrument eficient pentru crearea unui avatar. Daca doar o portiune a unei imagini publicate pe acest site este potrivita pentru avatar, utilizati instrumentul pentru selectarea automata a portiunii de poza dorita. Pentru detalii, acceseaza tutorialul de creare avatar..

Editeaza datele tale generale

Orice informatie despre tine pe care vrei sa o impartasesti celorlalti – pasiuni, idealuri, prietenii etc. – isi poate gasi locul in aceasta sectiune.

Editeaza Preferintele Tale

Foloseste sectiunea Setari pentru a configura optiunile tale cu privire la modul de adaugare a albumelor, pozelor sau cu privire la publicarea acestora. Tot in aceasta sectiune poti selecta notificarea prin email ori de cate ori cineva iti trimite invitatii.

Organizare/Albume Foto | Vreau sa ma inregistrez acum!