Termeni si Conditii

1. Acceptarea Termenilor

Pentru a putea utiliza serviciile puse la dispozitie de AlbumdeFamilie.ro, trebuie mai întai sa acceptati Termenii. Acceptarea Termenilor se face in doua moduri:

 1. prin selectarea optiunii de acceptare sau agreere a Termenilor, atunci cand aceasta va este pusa la dispozitie in timpul procesului de inscriere pe site-ul AlbumdeFamilie.ro sau
 2. prin utilizarea efectiva a serviciilor/beneficiilor eferite de AlbumdeFamilie.ro (este cazul vizitatorilor care nu trec prin procesul de inscriere in care sa-si afirme acordul efectiv). In acest caz, dvs. confirmati si acceptati ca AlbumdeFamilie.ro sa considere utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor începand cu momentul respectiv.

2. Furnizarea Serviciilor AlbumdeFamilie

AlbumdeFamilie.ro este intro continua evolutie pentru a putea oferi cele mai bune servicii utilizatorilor sai. Confirmati si acceptati faptul ca forma si natura Serviciilor care va sunt oferite pe acest site se poate schimba din cand in cand fara nici o notificare prealabila. De asemenea, confirmati si acceptati ca în cadrul acestui proces de evolutie AlbumdeFamilie.ro poate intrerupe (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor) fara o notificare prealabila.
Confirmati si acceptati ca in cazul in care va este restrictionat accesul la contul dvs., nu veti mai putea accesa Serviciile, detaliile din contul dvs., fisierele sau orice alt continut postat in contul dvs.

3. Utilizarea Serviciilor de catre dvs.

Pentru a avea acces la anumite Servicii, vi se poat cere cateva date despre dvs (cum ar fi adresa de email necesara in procesul de inscriere). Sunteti de acord ca informatiile pe care le furnizati sunt corecte si actuale.

Sunteti de acord sa utilizati AlbumdeFamilie:

 1. in scopuri personale si nu comerciale;
 2. fara a copia sau distribui continutul acestui site, in afara limitelor prevazute in Termeni;
 3. fara a altera/modifica continutul acestui acestui site (cu exceptia, fireste, a datelor aflate in contul dvs.)

Sunteti de acord sa utilizati Serviciile puse la dispozitie de AlbumdeFamilie.ro doar in limitele prevazute de Termeni si de legislatia in vigoare

Sunteti de acord sa nu utilizati Serviciile in orice maniera care ar putea aduce prejudicii site-ului AlbumdeFamilie.ro.

Sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil (iar AlbumdeFamilie.ro nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice incalcare a obligatiilor dvs. prevazute in Termeni si pentru orice consecinte (inclusiv orice pierderi sau prejudicii pe care le poate suferi AlbumdeFamilie.ro) care pot aparea in urma unei asemenea incalcari.

4. Drepturi de autor

Continutul acestui site poate fi folosit doar in scopuri personale si informationale, fiind interzisa copierea, reproducerea, distribuirea, transmiterea, expunerea, vanzarea fara acordul prealabil al titularilor drepturilor de proprietate.

Sunteti de acord cu neutilizarea continutului site-ului AlbumdeFamilie.ro in scopuri comerciale, intrucat toate drepturile cu privire la acest site apartin SC Evolutica SRL.

AlbumdeFamilie.ro este dedicat pasionatilor de fotografie carora le ofera posibilitatea de a uploada, salva, publica poze. AlbumdeFamilie.ro nu garanteaza confidentialiatea continutului uploadat, indiferent daca acesta este sau nu facut public.

Prin postarea de diferite continuturi va declarati de acord ca:

 • detineti licenta, drepturile, consimtamantul de a distribui materialul respectiv pe site;
 • detineti consimtamantul scris al tuturor persoanelor care apar in imaginile publicate;

Prin postarea de continut pe acest site, transmiteti catre AlbumdeFamilie.ro drepturile de autor asupra materialelor postate, drepturi care se refera inclusiv la utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor parti din material in orice format media si prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate. De asemenea, postand materialul pe acest site, acordati SC Evolutica SRL dreptul de a transfera in orice mod catre un radiodifuzor drepturile acordate.

 • sa nu postati materiale pentru care nu aveti licenta, consimtamant, drepturi de autor;
 • sa nu postati continut ce ar putea dauna site-ului sau oricarei persoane;
 • sa nu postati continut deplasat - pornografic, nuditate sexula, agresiv, defaimator, obscen, de hartuire, de instigare la ura, xenofob, rasist etc. (orice material ilegal este interzis).
 • sa nu postati continut publicitar;

AlbumdeFamilie.ro isi rezerva dreptul de a decide daca materialele publicate sunt sau nu corespunzatoare, de a le sterge pe cele deplasate si de a bana pe utilizatorii responsabili de incalcarea Termenilor.

Daca sunteti proprietarul unui drept de autor, si considerati ca acesta va este incalcat in materialele publicate pe AlbumdeFamilie.ro, puteti sa reclamati acest lucru printr-o notificare adresata administratorului, notificare insotita de dovezile care sa sustina cele afirmate de dvs.

5. Securitatea parolelor si a contului dvs.

Securitatea parolelor si a contului dvs. poate fi protejata atata vreme cat va declarati de acord si confirmati ca sunteti resposabil sa pastrati confidentialitatea parolelor asociate contului inregistrat pe AlbumdeFamilie.ro, dvs. fiind singura persoana responsabila de ceea ce se intampla in contul dvs.

6. Confidentialitatea si informatiile dvs. personale

Pentru informatii cu privire la confidentialitatea informatiilor personale, va rugam accesati http://albumdefamilie.ro/confidentialitate/ unde va va fi explicat cum sunt protejate datele personale colectate.

Sunteti de acord cu utilizarea datelor privind confidentialitatea.

7. Incetarea relatiei dvs. cu AlbumdeFamilie

Termenii sunt in vigoare pana in momentul in care dvs. sau echipa AlbumdeFamilie doreste incheierea colaborarii. Daca dvs. doriti acest lucru, exista doua posibilitati:

 1. trimiterea unei notificari catre echipa AlbumdeFamilie
 2. inchiderea contului deschis in vederea beneficierii de Serviciile oferite de acest site.

AlbumdeFamilie poate rezilia colaborarea in cazul in care:

 • constata incalcarea Termenilor;
 • este solicitat prin lege sa faca acest lucru;
 • nu mai considera viabila oferirea de servicii catre dvs.;

8. Excluderea de Garantii

AlbumdeFamilie nu va poate garanta ca:

 • serviciile oferite va vor satisface pe deplin cerintele;
 • serviciile nu vor avea discontinuitati in furnizare (datorate unor eventuale erori de orice fel);
 • orice informatie obtinuta de dvs. in timpul utilizarii Serviciilor va fi demna de incredere sau adevarata;
 • va fi remediata orice defectiune aparuta in softul oricarei dintre aplicatii;

Nici un fel de alte conditii, garantii sau orice alti termeni (inclusiv orice termeni impliciti cu privire la calitatea, compatibilitatea satisfacatoare in conformitate cu descrierea) nu se vor aplica Serviciilor, cu exceptia celor prevazute in mod expres in Termeni.

9. Limitarea Raspunderii

AlbumdeFamilie.ro nu va raspunzator fata de dvs. pentru:

 • orice pierdere indirecta sau pe cale de consecinta pe care o puteti suferi. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent daca sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputatia firmei sau orice pierdere de date suferita de dvs.;
 • orice pierdere sau prejudiciu suportat de dvs. ca urmare a:
  1. increderii complete pe care ati acordat-o anunturilor publicitare de pe site;
  2. modificarilor aduse Serviciilor oferite (insotitite sau nu de oprirea temporara a furnizarii lor)
  3. oricarei erori pe care o poate manifesta softul
  4. nerespectarii obligatiei de a furniza informatii corecte in cont
  5. nerespectarii obligatiei dvs. de a pastra confidentialitatea parolei si a datelor din cont;

10. Alte continuturi

AlbumdeFamilie poate contine linkuri catre alte website-uri asupra carora nu detine control. Confirmati si acceptati ca AlbumdeFamilie nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri si resurse externe.

Confirmati si acceptati faptul ca AlbumdeFamilie nu este responsabil pentru nici o pierdere sau nici un prejudiciu pe care il puteti suferi ca rezultat al disponibilitatii acestor site-uri sau resurse externe, sau ca rezultat al increderii acordate de dvs. cu privire la caracterul complet, acuratetea sau existenta unor anunturi publicitare, produse sau a altor materiale de pe aceste website-uri sau resurse, ori disponibile pe acestea.