Tutoriale » Cautarea in cadrul Site-ului

Cum se foloseste Cautarea

Album de familie va ofera posibilitatea de a gasi membri inscrisi sau imaginile si albumele uploadate de acestia utilizand cautarea rapida. Prin apasarea triunghiului aflat in dreapta butonului cauta, un nou meniu va fi accesibil permitandu-va cautarea dupa urmatoarele criterii: poze, albume foto, fotograf.

Cautare - Apasa pe triunghi pt optiuni extinse

Alege ce Cauti: Poze, Fotgraf, Albume Foto

De exemplu, daca doriti sa vizualizati albumele lui Vlad, tastati numele lui, apoi dati click pe cauta fotograf. Toti membri inregistrati cu variatii ale acestui nume vor fi afisati, permitandu-va sa-l alegeti cu usurinta pe cel pe care il cautati.

Completeaza Formularul si Trimite

Rezultate Cautare Fotgraf/Membru

Acelasi principiu trebuie folosit si in cazul cautarii imaginilor si albumelor, cu mentiunea ca se va apasa butonul corespunzator fiecarei cautari: cauta poze si, respectiv, cauta albume foto.

Selecteaza sa caute Poze

Selecteaza sa caute albume foto

In cazul in care doriti sa faceti cautari formate din cuvinte compuse, utilizati ghilimelele pentru a specifica acest fapt. De exemplu, tastati "floarea soarelui" pentru a va intoarce doar imaginile marcate astfel (aceasta functie este utila pentru minimizarea timpului petrecut in cautarea unei imagini specifice).

Cautare cuvinte compuse in Poze