Tutoriale » Editare detalii poze

Editare Detalii Poze (titlu/descriere)

Exista mai multe maniere de a edita descrierile si titlurile imaginilor pe care le publicati. Dupa uploadare, vi se permite editarea ultimelor imagini publicate prin apasarea butonului Editeaza. Puteti pune titlu, o scurta descriere si puteti selecta albumul din care fiecare imagine va face parte.

Editeaza Detalii Poze in Pagina de upload

A doua maniera consta in adaugarea descrierilor si a titlurilor dupa uploadarea tuturor imaginilor, in timpul navigarii prin albumele proprii prin simplul click pe titlurile si descrierile curente. De exemplu pentru editarea titlului pozei:

1. Va duceti cu mouse-ul deasupra titlului pozei tale (trebuie sa fii logat/a) si dati click

Click pe titlul pozei tale

2. Scrieti noul titlu al pozei

Scrieti noul titlu al pozei

3. Dati click in afara titlului. Va apare un mesaj salvare modificari ... dupa care titlul va fi schimbat atat in pagina curenta cat si in baza de date.

salvare modificari poza

Aceleasi operatii le puteti face in zona Despre aceasta Poza pentru a edita descrierea fotografiei.

Editare descriere poza

O alta modalitate de editare a detaliilor pozei este folosind butonul de editare ce duce spre o pagina noua in care puteti edita pe langa titlul si desccrierea pozei si data asociata ei:

Editare Poza folosind Butonul de Editare

Titlul Pozei este foarte important deoarece este folosit atat la cautarea in site (alaturi de sistemul de etichete), cat si pentru rezultatele din cautarile pe motoarele de cautare.