Tutoriale » Editare detalii poze

Tutorial Etichete Poze

Nu doar titlurile asociate imaginilor publicate sunt incluse in cautare, ci si etichetele corespunzatoare acestora. Prin etichetarea pozelor pe care le uploadati, facilitati procesul de cautare largind considerabil rezultatele gasite. De exemplu, puteti denumi imaginile floare de mac si lalea, asociindu-le ambelor eticheta floare rosie. Odata cautata aceasta ultima secventa de cuvinte, ambele imagini vor fi afisate.

Pentru etichetare, tastati cuvintele in spatiul corespunzator in pagina de vizualizare a pozei tale (trebuie sa fii logat/a) si apoi apasati tasta Adauga. Poti adauga etichete doar la pozele tale (in plus administratorii site-ului pot asocia si ei etichete oricarei fotografii de pe site)

Editeaza Detalii Poze in Pagina de upload

Daca etichetele sunt cuvinte simple, acestea pot si introduse succesiv prin separarea cu un spatiu. In cazul etichetelor compuse, acestea vor fi introduse prin utilizarea ghilimelelor. De exemplu, daca introduceti floare rosie ca eticheta, imaginea va fi iesi ca rezultat la cautarea ambelor cuvinte floare si rosie separat. Daca introduceti “floare rosie”, imaginea va iesi ca rezultat al cautarii floare rosie, si nu a cuvintelor separate floare si rosie.

Editeaza Detalii Poze in Pagina de upload

Pe langa filtrarea rezultatelor cautarilor in cadrul colectiei de poze a site-ului, etichetele asociate pozelor va ofera si o maniera interesanta de a naviga prin fotografiile adaugate de membrii nostri. Dand click pe una din etichetele asociate unei poze veti ajunge intr-o pagina in care sunt afisate toate pozele cu aceasta eticheta si in plus alte etichete asociate pozelor care au fost marcate cu acest cuvant cheie.

Editeaza Detalii Poze in Pagina de upload