Tutoriale » Tutorial Incarcare Poze

Tutorial folosire unealta de Upload Poze

Album de familie va furnizeaza un flash uploader ce va scurta timpul necesar publicarii pozelor. Acesta va permite uploadare rapida a maxim 10 poze simultan, selectarea imaginilor una cate una fiind optionala.

Selecteaza Albumul Foto / Click Buton Adauga Poze

Pentru a utiliza acest uploader, apasati Adauga Poze Noi, navigati pana la locatia imaginilor pe care doriti sa le publicati, apoi selectati maxim 10 dintre acestea prin apasarea continua a tastei Ctrl si click stanga al mouse-ului.

Selecteaza Pozele ce urmeaza a fi Uplodate

Odata apasat butonul Open, imaginile vor fi uploadate rand pe rand. Trebuie sa pastrati aceasta pagina deschisa pana se termina de incarcat toate pozele adaugate in lista de upload. Pentru fiecare poza din lista se afiseaza informatii privind gradul de incarcare, si imediat ce una din poze este incarcata cu succes - ea este afisata intr-o lista de previzualizare (Editeaza ultimile poze adaugate)

Lista cu fotografii in curs de incarcare

In orice moment al incarcarii pozelor din lista de asteptare, puteti edita detalile ultimelor poze incarcate (titlul, albumul foto din care fac parte, descrierea pozei) sau puteti sterge poze fara a afecta procesul de incarcare a pozelor.

Editeaza in acelasi timp detaliile ultimelor poze adaugate